به مناسبت اعیاد قربان تا غدیر مسابقه بزرگ اطلاعات ورزشی ویژه دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی طاهره حقجو رییس اداره تربیت بدنی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه از برگزاری مسابقه بزرگ اطلاعات ورزشی ویژه دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد و گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا وتاکید برماندن در خانه ، جهت پرکردن اوقات فراغت دانشجویان ،کارکنان، اساتید وخانواده هایشان ،اداره تربیت بدنی معاونت فرهنگی دانشجویی اقدام به برگزاری مسابقه اطلاعات ورزشی در سه مرحله نموده است که مرحله اول آن همزمان با عید سعید قربان برگزار می شود .

لازم به ذکر است علاقمندان می توانند جهت دریافت فایل جدول اطلاعات ورزشی اینجا کلیک نموده وپس از تکمیل، فرم مورد نظر را به شماره 09301324008از طریق فضای مجازی ارسال نمایند. همچنین مهلت ارسال فایل از عید سعید قربان تا عید سعید غدیر خم (05/10/ 99 تا 99/05/18) می باشد که در پایان به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهد شد.

1399/05/11