دکتر دهقانی:کاهش ملموس آمار مبتلایان به بیماری کرونا با رعایت دستورالعمل های بهداشتی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر محمد دهقانی رئیس دانشگاه در خصوص وضعیت بیماری کرونا در خراسان جنوبی گفت: خوشبختانه طی چند روز اخیر با مشارکت و همراهی مردم عزیز با استفاده صحیح از ماسک و حفظ فاصله گذاری اجتماعی، شاهد کاهش مختصری در میزان بستری بیماران حاد تنفسی و کرونا مثبت در استان بودیم. به طوری که خوشبختانه آمار بیماران حاد تنفسی بستری در بیمارستان از تعداد 200 نفر در حال حاضر  به حدود 180 نفر کاهش پیدا کرده و همچنین تعداد بیماران کرونا مثبت بستری در بیمارستان ها از میانگین 90 نفر به تعداد تقریبا 75 مورد رسیده است.

رئیس دانشگاه در ادامه ضمن تبریک اعیاد سعید قربان و غدیر بیان داشت: از هم استانی های عزیزتقاضا می شود با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و روش های جایگزین به جای روش های حضوری، از برگزاری مراسمات و تجمعات غیر ضروری خودداری و همچنان از ماسک استفاده نمایند.

وی با اشاره به سنت قربانی کردن در روز عید سعید قربان افزود: علاوه بر ویروس کرونا بیماری های مشترکی بین انسان و حیوان مانند تب کریمه کنگو وجود دارد که با رعایت اصول بهداشتی و ذبح حیوان در محل های مناسب مثل کشتارگاه ها، می توان از شیوع آن جلوگیری کرد.

دکتر دهقانی در پایان از مردم خواست با استفاده از ماسک، عدم حضور در تجمعات، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و امتناع از سفر به شهر های قرمز مثل خراسان رضوی، به کاهش موارد ابتلا به بیماری کمک کنند.

1399/05/08