آخرین وضعیت بیماری کرونا در خراسان جنوبی از زبان دکتر دهقانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر محمد دهقانی رئیس دانشگاه درباره آخرین وضعیت بیماری کرونا در خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر 203 بیمار با مشکل حاد تنفسی در سطح بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد 30 بیمار در بخش مراقبت های ویژه بستری و 74 مورد تست کرونای مثبت داشتند که از این تعداد 17 مورد در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند که حال 5 نفر از این عزیزان وخیم گزارش شده است. همچنین متاسفانه در طی 24 ساعت گذشته با یک مورد فوتی جدید، تعداد آمار فوتی ها به 96 مورد رسیده است.

دکتر دهقانی در پایان از هم استانی های عزیز تقاضا کرد همچنان با رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و عدم حضور در تجمعات به از بین رفتن این بیماری کمک کنند.

1399/05/06