سرپرست بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) سربیشه منصوب شد

با حکم رئیس دانشگاه، دکتر حسن بیازی به عنوان سرپرست بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) سربیشه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد دهقانی رئیس دانشگاه، طی حکمی دکتر حسن بیازی را به عنوان سرپرست بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) سربیشه منصوب کرد.

در متن حکم رئیس دانشگاه، خطاب به دکتر حسن بیازی آمده است:

احتراما بنا به تصمیمات متخذه و نظر به تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی و پیشنهاد معاونت محترم درمان دانشگاه بموجب این ابلاغ علاوه بر مسئولیت سرپرستی شبکه بهداشت و درمان شهرستان، «سرپرستی بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) سربیشه» نیز به جنابعالی محول می گردد تا برابر مقررات زیر نظر اینجانب و با هماهنگی معاون محترم درمان دانشگاه انجام وظیفه نمایید.

امید است با اتکال به خداوند متعال در سایه توجهات حضرت ولیعصر (عج) با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی، منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در خدمت رسانی به مردم شریف شهرستان و ارتقاء کیفی و کمی سطح خدمات درمانی موفق و مؤید باشید.

1399/05/06