سرپرست شبکه بهداشت و درمان سربیشه منصوب شد
با حکم رئیس دانشگاه، دکتر حسن بیازی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان سربیشه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد دهقانی رئیس دانشگاه، طی حکمی دکتر حسن بیازی را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان سربیشه منصوب کرد.

در متن حکم رئیس دانشگاه، خطاب به دکتر حسن بیازی آمده است:

احتراماً نظر به حسن سابقه و شایستگی جنابعالی، بموجب این ابلاغ بعنوان «سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سربیشه» منصوب می گردید تا زیر نظر اینجانب انجام وظیفه نمایید. امید است با اتکال به خداوند متعال و با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی، منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید و تهیه برنامه های مدون و بهره‌گیری بهینه از امکانات و توانمندی نیروهای پر تلاش و دلسوز و تعامل با معاونین دانشگاه و مسئولین ارشد شهرستان، در انجام وظایف محوله و خدمت به مردم منطقه و ارتقاء کمی و کیفی شاخصهای بهداشتی، درمانی موفق و مؤید باشید.

1399/04/30